Wat vieren we eigenlijk met Pinksteren?
4 juni 2017
Toen de Hemel open ging – gezegend Kerstfeest
14 december 2017

Actie4kids gaat weer van start!

De schoendoosactie gaat weer van start! De komende maanden willen we samen met andere gemeentes 50.000 kinderen blij maken met een mooi versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel. Dit jaar gaan de schoendozen naar landen in West Afrika, oost Europa en Midden Oosten en de kinderen van vluchtelingen in Europa.

Jong en oud kunnen door het vullen van een schoenendoos laten zien dat er iemand is op de wereld, die aan hen gedacht heeft. Het is een feest om te geven!

Doe jij ook mee?

*Je kan ook een doos sponsoren voor €20 (incl €5 verzendingskosten) en dan versieren en vullen wij deze doos.

INLEVERPUNT:  Zonhoven -Locatie :Christengemeente Zonhoven