We zijn terug online!
27 maart 2016

Changé Hasselt wordt vanavond Changé Zonhoven

changé hasselt changé zonhoven

Sinds vorig jaar kwam Breeze uit met de nieuwe visie en werkwijze van locale evenementen die de plaatselijke kerk en jeugd moet ondersteunen.

Met studies die raken zetten ze de 18+’ers aan tot nadenken. Deze worden opgevolgd door maandelijkse Changé’s verdeeld over het land waar de jeugd zich kan verdiepen met studies, vragenrondes of andere verwerkingsmethoden die uitgewerkt worden door en enthousiast en jong team van locale jongeren.

Changé Hasselt gaat bijna iedere keer door in het Crutsenhof in Hasselt. Maar af en toe zijn ze genoodzaakt om een andere locatie te zoeken. En vanavond zal het doorgaan bij ons in Christengemeente Zonhoven.

Ken jij nog 18+’ers die vanavond niet weten wat doen? Drop ze maar op de Changé vanavond.

Begin: 19u30
Inkom: 2,5€