Madelyn werd opgedragen op Pasen
29 maart 2016
Een 60-jarig jubileum in de gemeente
24 april 2016

Conferentie met Jan Pool 21 mei 2016!

De 5-voudige bediening
De 7 verantwoordelijkheden van een leider

Zaterdag 21 mei 2016
10u - 16u

GRATIS toegang

Zavelstraat 71a
3520 Zonhoven

Je bent van harte welkom samen met je familie, vrienden, gezin, ...

Om alvast beter voorbereid te zijn vragen we om een verplichte aanmelding. Geen nood, er zijn geen kosten aan verbonden.

Je hoeft enkel maar het onderstaande formulier in te vullen en dan verwachten we je op 21 mei om 10u stipt.

Vergeet zeker niet je eigen lunchpakketje mee te nemen. Koffie en thee worden voorzien.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Hoe ben je bij deze conferentie terechtgekomen? (verplicht)

Werkt het inschrijvingsformulier niet of heb je geen bevestigingsmail gehad? Gelieve dan een mail te sturen naar info@christengemeentezonhoven.be om je aanwezigheid zo door te geven. Bedankt!