window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-79032525-1');

Cursus over opvoeden in Christengemeente Zonhoven

Opvoeden, op avontuur met je kind

Grootbrengen, verzorgen, begeleiden, bijsturen, aanmoedigen of coachen. Het zijn allemaal facetten van het ontwikkelingsproces dat wij opvoeden noemen. Centraal ervan staat echter de emotionele verbondenheid die ouders met hun kinderen voelen en koesteren. Ondanks dat verloopt het proces niet vanzelf. Om ouders te informeren, wegwijs te maken te ondersteunen en vooral ook om van elkaar te leren organiseert Bethesda deze cursus voor ouders.

Met medewerking van: Iris Wijman, Sara Verlinden, Els Gevaert en Gerrit Houtman

In samenwerking met Bethesda.

• Organisatie en voor meer informatie info@bethesda.be of 089-363269
  • Adres: Christengemeente Zonhoven, Zavelstraat 71a – 3520 Zonhoven