worship

Deze ochtend tijdens de zangdienst die vandaag weer fantastisch geleid werd door Lisbet werd Gods boodschap voor de gemeente duidelijk door de keuze van de liederen. God bepaalde tijdens de voorbereiding dat Lisbet van de nummers 1 à 2 zinnen moest halen. Het resultaat was verbluffend. Bij deze even de doorgegeven opsomming:

1. Hoor de roep van de Koning, kijk omhoog naar de Zoon
  2. Voor Hem is niets onmogelijk, Hij heeft alles in de hand, trekt Zijn eigen plan en is voor niets of niemand bang.
  3. Zijn trouw is een schild voor wie bang en moe is en voor wie hoop mist.
  4. Geen macht kan Hem bestrijden, Hij draagt de Zegekroon. Jezus is de Messias die de wereld redding biedt. Elke muur wordt neergehaald en ieder bolwerk afgebroken.
  5. Wat er ook gebeurt of wat mij ook overkomt, mijn ziel zal Hem nog loven.
  6. Jezus is koning van de eeuwigheid, Zijn volk gelooft Zijn Woord. Heel de aarde toont Zijn heerlijkheid en Zijn Woorden brengen leven aan wie hoort.
  7. Ik wil terug naar het hart van aanbidding want het gaat alleen om U Jezus.
  8. Met diep ontzag aanbid ik U.

Na de zangdienst was het de beurt aan Paul Rooda, maar God had duidelijk eerst iets anders in petto. God vroeg om een verdere aanbidding en sprak door Paul en zijn vrouw tegen de gemeente. Gelukkig hebben we het kunnen opnemen en kan je het hier opnieuw beluisteren:

Pre-Preek Paul Rooda 31 mei 2015 by Christengemeente Zonhoven on Mixcloud

Wil je graag de boodschap opnieuw beluisteren, dan kan dit hier op onze kersverse preken-pagina.