Waar kan je Christengemeente Zonhoven vinden?
5 juli 2015
VIDEO – Nog niet helemaal bekend op onze website?
24 augustus 2015

Herbeluister de boodschap van deze ochtend nu online!

Contact met Christengemeente Zonhoven

De geestelijke impact van bidden en vasten

Je kan vanaf nu de boodschap van Antonio van deze ochtend herbeluisteren op onze preken-pagina.

Deze ochtend had hij het over wat de geestelijke impact is van bidden en vasten. Geprojecteerd naar de verhalen in de bijbel en hoe Jezus zelf hier mee om ging.

Wie is er allemaal aangeraakt deze morgen met de boodschap?

Dinsdag zal Antonio in de studie avond verder stil staan met dit onderwerp en gaan we samen kijken naar een documentaire van verschillende kerken over de wereld die dit principe zijn gaan toepassen en wat de impact was in hun omgeving. Wees allen welkom.