Music brings us together in celebration
2 september 2015
Christengemeente Zonhoven - jeugddienst 1 november 2015
Jeugddienst 1 november 2015
14 oktober 2015

LIVE op één – 11 oktober

Op Zondag 11 oktober kan je ons LIVE volgen op één.

We zenden de ochtenddienst via een livestream door en zullen zo voor één ochtend in heel Vlaanderen te zien zijn.

Mis het zeker niet! TIP: je kan de dienst opnemen via je digitale TV decoder en zo achteraf nog eens bekijken, dus wees er zeker zelf ook bij.

LET OP: We zitten met een zeer strak schema van de ochtendsamenkomst en vragen dan ook aan iedereen om aanwezig te zijn VOOR 9:45 uur! Ander stoor je de dienst en opnames, en zoals je wel begrepen hebt, zijn deze LIVE en dus niet meer achteraf uit te knippen.

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij de leiding of het ondersteuningsteam.

TOT 11 OKTOBER!!