Op zaterdag 27 oktober wordt in Zonhoven, In Belgisch Limburg (B) een Wake Up! Studiedag gehouden. Voor geïnteresseerde bezoekers uit Nederland: Zonhoven ligt ongeveer 30 autominuten van Sittard en 60 km vanaf Eindhoven.

Op deze Studiedag staat het onderwerp “Gods Plan met Israel en de Gemeente” centraal.
De thema’s van het boek worden verweven met de seminars. De auteurs van het boek Wake Up! zullen 4 seminars geven.

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar info@wakeup.nu met opgave van het aantal personen, zodat er rekening mee gehouden kan worden voor koffie, thee etc.

VZW Christengemeente Zonhoven
Zavelstraat 71
3520 Zonhoven
België

Aanvang: 10.00 uur (eindigend rond 16.00 uur)

De toegang is gratis (er wordt een collecte opgehaald ter dekking van de kosten)

Voor de lunch zijn broodjes en soep te koop.

[call_to_action title=”AANMELDEN” icon=”icon-mail-line” link=”mailto:info@wakeup.nu” button_title=”” class=”” target=”_blank” animate=””]<– Wacht niet langer en meld je nu aan![/call_to_action]