Samen zijn we één

Samen Kerk is een eenheid van mensen die samen werken om de omgeving te veranderen naar God’s evenbeeld. Aan de hand van samenkomsten, studie- en gebedsavonden gaan we op zoek waar God wil werken. Zo kunnen we Hem de glorie geven die Hij verdient.

Samenkomsten

Iedere zondag ochtend van 10u tot 12u komen we samen voor een familiedienst waarin we als gezin God aanbidden met muziek en zang, naar Hem luisteren door het Woord en dienen we elkaar door bemoedigende gesprekken of gebed.

De kinderen hebben hun eigen programma van 0 – 12 jaar en er is ook een tiener en 18+ werking die regelmatig samenkomt tijdens en naast de familiediensten.

Geplande samenkomsten

Kinderwerking

Een samenkomst om hun eigen niveau gevuld met verhalen, spelletjes, knutselwerk, … geeft de kinderen de mogelijkheid om God te leren kennen zoals zij dit het best kunnen.

De enthousiaste kinderwerkers staan iedere zondag vol enthousiasme klaar om zichzelf volledig te geven zodat je kinderen op een leuke manier leren wie ze voor God zijn.

De focus ligt voornamelijk op de relatie tussen het kind en de Hemelse Vader.

LEES MEER

Tieners

Tieners van 12 – 18 jaar hebben hun eigen uitdagingen, verlangens en gevoelens – ook wel eens pubers genoemd. Dit schrikt onze tienerleid(st)ers niet af. Integendeel, ze werken vol passie aan een aangepast programma en boodschappen die handvaten geeft om samen met God doorheen een roller-coaster periode van hun leven te gaan.

De tieners zien elkaar maandelijks tijdens een familiesamenkomst, maar plannen ook activiteiten in om elkaar beter te leren kennen.

LEES MEER

18 Plus

De jong volwassenen in onze familie krijgen de kans om hun jaren van oriëntatie en grote veranderingen samen te doorlopen aan de hand van begeleiding, studies en eenheid.

De enthousiaste leiding gebruikt hun levenservaring en wandel met God doorheen deze periode om de jonge mannen en vrouwen richtingen aan te reiken.

De groep komt 1x per maand samen op een vrijdag avond.

LEES MEER

Studie avond

Iedere dinsdag avond van 19u30 tot 21u00 hebben we een studie avond waarin we dieper ingaan op wat Gods Woord zegt. De onderwerpen kunnen thematisch zijn of individueel gekozen door de verantwoordelijke van die avond.

Om 19u30 starten we met enkele liederen en om 20u00 gaan we over naar de studie.

LEES MEER

Gebed avond

Gebed is het kloppend hart van een gemeente. Naast de vele gebeden thuis, is er wekelijks een gebedsavond van 19u30 tot 20u30 waar je samen met je broeders en zusters op de knieën kan gaan voor God en we zo kunnen strijden voor de gemeente en omgeving.

LEES MEER

Aanstaande activiteiten

Studie avond via Zoom

februari 1 @ 19:30 - 21:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 19:30 on dinsdag, repeating indefinitely

Bekijk alle evenementen

Christen zijn is meer dan alleen een ogenblikkelijke bekering – het is een dagelijks proces waarbij je steeds meer op Christus gaat lijken.

Billy Graham

De duisternis kan de duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat doen. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat doen.

Martin Luther King, Jr.

God kan ons geen geluk en vrede zonder Zichzelf geven, omdat het er niet is. Zoiets bestaat niet.

C. S. Lewis

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte van ons nieuws of activiteiten? Laat je email en naam achter en we voegen je toe aan onze mailings.